• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
monsterjamfan344

Please help

Question

Hello members of sim-monsters today I got a new laptop and I am having problems with Rigs of Rods, when I open it my mouse wont move and is not on screen, if you know of this problem and have found out a way to fix it please let me know Thank you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 0

If your using .37- Does it happen when you get into the game? Because it could be that the menu or whatever it's called is disabled and if you press u it should pop up and should be able to see the mouse cursor 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Its the CPU you have in it. When I got my first desktop it would do that, it had a CPU not strong enough to support the game. So all that time I had resorted to my old laptop for RoR. (CPU stands for Central Processing Unit.) Try 0.37 or 0.38. The CPU probably cant handle 0.4.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, StarksDoesMonsterJam said:

welp...Syracuse doesnt work on 39.3 it says [MeshSerializer_v1.8] when i click on it

boi wut?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0